Videoklip fra første koncert i Master Series september 2017

13-08-2018

Tekst

13-08-2018

Salling Bank Master Series - Efteråret 2018

Prinsens Musikkorps byder nu velkommen til Salling Bank Master Series 2018!

Musikkorpsets koncertrække Salling Bank Master Series er eksklusive koncerter på tværs af musikgenrer.

Koncerterne udmærker sig ved altid at have solister af høj klasse på plakaten. I 2018 kan du blandt andet opleve musicalstjerner og violinvirtuoser i selskab med orkestret.

Koncerterne spilles altid i tre byer: Silkeborg, Viborg og Skive. Det er byer, som betyder noget for musikkorpset, og som orkestret også besøger i mange andre sammenhænge. Derfor kan du som silkeborgenser, viborgenser eller skibbonit med rette betragte Prinsens Musikkorps som din bys orkester - og din lokale mulighed for ekstraordinære musikalske oplevelser.

 

Salling Bank Master Series er et samarbejde mellem Prinsens Musikkorps, Salling Bank samt Silkeborg, Viborg og Skive kommuner.

 

 

Prinsens Musikkorps præsenterer: Salling Bank Master Series - Musicalgalla

 

Glæd dig til masser af musical-klassikere, når Prinsens Musikkorps præsenterer første koncert i Salling Bank Master Series med titlen ‘Musicalgalla’. Ved koncerten flankeres musikkorpset af to musicalstjerner, der med garanti vil synge sig direkte i hjertet på publikum.

 

Christoffer Brodersen er uddannet på Det Danske Musicalakademi i Fredericia og har spillet hovedroller i adskillige musicals, bl.a. Queen-musicalen We Will Rock You, som spillede for fuld udblæsning i Royal Arena i København og Jyske Bank Boxen i Herning samt musicalen American Idiot. Han er desuden tidligere medlem af vokalgruppen Basix.

 

Rikke Hvidbjerg blev uddannet på Det Danske Musicalakademi i 2003. Hun har medvirket i musicals som Grease, Elsk Mig I Nat og Jesus Christ Superstar samt rockmusicalen American Idiot. Hun har turneret med Rasmus Seebach og har sunget kor for blandt andet Sanne Salomonsen og Søs Fenger.

 

Prinsens Musikkorps’ kunstneriske leder, stjernetrompetisten Ole Edvard Antonsen, står på dirigentpodiet ved koncerten, der kommer til at rumme masser af velkendte musicalnumre.

 

Skive Teater, fredag den 20. september klokken 20.00

Per B Biler Silkeborg den 21. september klokken 19.30

Viborg Musiksal, lørdag den 22. september klokken 15.00

Prinsens Musikkorps præsenterer: Salling Bank Master Series - Slagtøjskoncert

 

Oplev slagtøjets alsidighed ved sæsonens anden koncert i Salling Bank Master Series, når den svenske slagtøjsvirtuos Johan Bridger gæster musikkorpset.

 

Slagtøjsmusik rummer et utal af udtryksformer og klangfarver, som er fængende og interessante for både det trænede og utrænede øre. Det vil publikum opleve, når Prinsens Musikkorps akkompagnerer Johan Bridger.

 

Johan Bridger er marimba- og percussionvirtuos og er kendt for at mestre alt fra J.S. Bach til ny og eksperimenterende musik. Bridger har tidligere vundet den prestigefyldet “Swedish Soloist Prize”, og han har spillet koncerter i hele Europa samt Rusland, Japan og USA. Han underviser desuden på musikkonservatorierne i København, Odense og Malmö.

 

Skive Teater, fredag den 25. oktober klokken 20.00

Per B Biler Silkeborg den 26. oktober klokken 19.30

Viborg Musiksal, lørdag den 27. oktober klokken 15.00

 

 

Prinsens Musikkorps præsenterer: Salling Bank Master Series - Virtuos violinaften

 

Lad dig forføre af virtuost violinspil, når den unge stjerneviolinist Niklas Walentin er solist med Prinsens Musikkorps i koncertrækken ‘Salling Bank Master Series’.

 

Dansk-schweiziske Niklas Walentin (f. 1994) har haft violinen i hånden, siden han var seks år. Som kun 14-årig blev han optaget på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. På trods af sin unge alder har han spillet koncerter i New York, Skt. Petersburg og Beijing, ligesom han har været solist med alle danske landsdelsorkestre samt Danmarks Radios Symfoniorkester.

 

På dirigentpodiet står den finske dirigent Hannu Koivula. Han er uddannet trompetist og dirigent i Helsinki og har vundet førsteprisen ved Den nordiske dirigentkonkurrence i Stockholm. Hannu Koivula har stået på podiet for adskillige skandinaviske orkestre og operahuse.

 

Skive Teater, fredag den 22. november klokken 20.00

Per B Biler Silkeborg den 23. november klokken 19.30

Viborg Musiksal, lørdag den 24. november klokken 15.00

Seneste kommentarer

04.11 | 12:00

Greetings I enjoyed your Libertango piece with a trombone and piano. Where may I get a copy of the arrangement you made for it. May I have a copy of the music note/sheet for it? It sounds amazing.

23.08 | 19:57

Hola!, Me encantan tus interpretaciones, quisiera saber dónde puedo conseguir las partituras de Libertango, podría comprarlas en algún lado?, Saludos desde México, muchas gracias!

07.08 | 21:32

Smuk melodi Ebbe

07.08 | 20:04

Smuk melodi og fint klaverspil

Del siden