Fra Bach til Bebop via Bentzon

Ring eller send en hilsen


"Fra Bach til Bebop via Bentzon" er en koncert hvor vi spiller musik fra mange forskellige genre og bruger de musikalske inspirationer vi har opsamlet til at give musikken nyt liv.


Musiklivet i Danmark beskæftiger sig i disse år med crossover projekter, for det vil altid være afgørende at søge nye veje - både for de udøvende og for publikum. 
Men for de udøvende skal det gøres med integritet og med en klar idé om, hvorfor og hvordan de musikalske bestanddele blandes. Men så kan der også virkelig ske noget!


Lejelighedsværket " Ode til Salling" er netop et eksempel på en smidig blanding af genrer, hvor Nikolaj Bentzons udgangspunkter i hhv. jazzen og den romantiske danske 18. hundreretalsmusik smelter sammen med folkesangstraditionen. Teksten hylder de natur- og menneskeskabte værdier, som præger Sallingegnen.

Fælles for Nikolaj og mig er den store  kærlighed til musikken og dens mange  genrer, samt ønsket om at formidle  musik på nye måder og i andre rum  end i de traditionelle koncertsale.

Hvis du er interesseret i at høre mere om musikprojektet "Fra Bach til Bebop via Bentzon" er du meget velkommen til at ringe på mobil 20 98 92 52 eller sende en mail.

Kærlig hilsen

Ebbe

Skriv din besked her.

 
 
 
 

Seneste kommentarer

04.11 | 12:00

Greetings I enjoyed your Libertango piece with a trombone and piano. Where may I get a copy of the arrangement you made for it. May I have a copy of the music note/sheet for it? It sounds amazing.

23.08 | 19:57

Hola!, Me encantan tus interpretaciones, quisiera saber dónde puedo conseguir las partituras de Libertango, podría comprarlas en algún lado?, Saludos desde México, muchas gracias!

07.08 | 21:32

Smuk melodi Ebbe

07.08 | 20:04

Smuk melodi og fint klaverspil

Del siden