Hermed vil DUO EbbeSigne  Ringblom og Ladehoff gerne tilbyde sig selv som et bud på en kirkekoncert i jeres kirke – med et afvekslende program, hvor hovedvægten er lagt på smukke melodier og en afslappet stemning. Vi har sammensat et program, som vi selv holder meget af at spille, og vi kæder det sammen med små introduktioner til værker og komponister. Programmet indeholder både musik, der originalt er komponeret for basun, og udgaver af mere kendte klassikere af bl.a. Bach og Piazzolla. Programmet kan tilpasses jeres ønsker; det kan suppleres med fællessange, og vi kan spille en del af programmet for basun og klaver – for variationens skyld og for at få tættere kontakt med publikum.

DUO EbbeSigne

Ebbe Ringblom, basun. Ebbe er uddannet på Det jyske Musikkonservatorium og har siden 1993 være ansat i Prinsens Musikkorps. Ebbe har derudover et alsidigt virke som jazzmusiker, bl.a. med Aarhus Jazzorkester og som dirigent for Viborg Bigband.

&

Signe Buch Ladehoff, orgel og klaver. Signe er uddannet organist ved Det jyske Musikkonservatorium, med debut fra solistklassen ved Det kongelige danske Musikkonservatorium i 2006. Signe har arbejdet med undervisning og musik i mange forskellige sammenhænge og er nu ansat som organist ved Sortebrødre Kirke i Viborg.

Seneste kommentarer

04.11 | 12:00

Greetings I enjoyed your Libertango piece with a trombone and piano. Where may I get a copy of the arrangement you made for it. May I have a copy of the music note/sheet for it? It sounds amazing.

23.08 | 19:57

Hola!, Me encantan tus interpretaciones, quisiera saber dónde puedo conseguir las partituras de Libertango, podría comprarlas en algún lado?, Saludos desde México, muchas gracias!

07.08 | 21:32

Smuk melodi Ebbe

07.08 | 20:04

Smuk melodi og fint klaverspil

Del siden