Solister 2013

Den 30. november og 1. december 2013 har Viborg Big Band fornøjelsen af at præsenterer basunisten Vincent Nilsson som solist.

Vincent Nilsson er en af DR Big Bandets helt store kapaciteter - med en historie i bandet, der går tilbage til 1974 - og vi skal også tilbage til 70'erne for at finde hans største oplevelse med DR Big Bandet - en koncert med legenden Dizzy Gillespie i Malmø.

Vincent Nilsson har i det hele taget spillet med de helt store, bl.a. Thad Jones, Dizzy Gillespie, Miles Davis, Stan Getz, Dexter Gordon, Bob Brookmeyer, David Sanborn and Van Morrison

Han spiller desuden med Tivolis Big Band, Palle Mikkelborg samt i Tyskland Big bands i Køln og Hamborg. Igennem flere år har Vincent Nilsson desuden spillet spirituals i nye jazz-arrangementer - og det kan opleves på to cd'er: Jazz Trombone Spirituals og "More spirituals" udgivet på Storyville.

Vincent har altid haft en stor forkærlighed for spirituals og derfor vil en del af programmet til den koncert da også rumme titler som Go Down Moses, Go Tell It On The Mountain og Joshua.

Derudover vil vi til denne koncert spille musik fra et bredt udsnit af Big Band musikkens klassikere og selvfølgelig også lidt jule jazz.

Koncerten med Vincent Nilsson har vi gjort til et koncertprojekt. Så vi ser frem til mange nye oplevelser sammen med Vincent Nilsson.😎

Seneste kommentarer

04.11 | 12:00

Greetings I enjoyed your Libertango piece with a trombone and piano. Where may I get a copy of the arrangement you made for it. May I have a copy of the music note/sheet for it? It sounds amazing.

23.08 | 19:57

Hola!, Me encantan tus interpretaciones, quisiera saber dónde puedo conseguir las partituras de Libertango, podría comprarlas en algún lado?, Saludos desde México, muchas gracias!

07.08 | 21:32

Smuk melodi Ebbe

07.08 | 20:04

Smuk melodi og fint klaverspil

Del siden